Wie is Dubbele Woonlasten Garantie?

 

Bureau Dubbele Woonlasten Garantie (BDWG), het bedrijf achter de regeling Dubbele Woonlasten Garantie, wil graag iedereen Zorgeloos van huis naar huis laten gaan. Te vaak hoorden wij verhalen over mensen die wel wilden verhuizen maar de stap niet durfden of konden nemen, Vaak omdat de oude woning nog niet was verkocht Aan deze situatie wilden wij een einde maken en daarom ontwikkelden wij de Dubbele Woonlasten Garantie.

 

Het niet durven nemen van de beslissing om een nieuw huis te kopen heeft vaak met persoonlijke en financiële rust te maken. Want wat is nu prettiger dan met een gerust gevoel een nieuw huis te kopen en je maximaal 2 jaar niet druk hoeven te maken over de verkoop van je huidige huis. Dubbele Woonlasten Garantie zorgt voor financiële zekerheid en rust bij het verkopen van je huidige huis.

 

Naast persoonlijke rust en financiële zekerheid is de Dubbele Woonlasten Garantie ook een oplossing voor problemen bij het krijgen van een hypotheek voor je nieuwe huis, als je oude huis nog niet is verkocht. De overheid heeft besloten dat er steeds minder geleend mag worden voor het kopen van een huis. Tot enkele jaren geleden kon je naast de koopprijs van het huis ook alle bijkomende kosten lenen. Dat is niet meer het geval. Je zal een groot deel van de bijkomende kosten, en over een paar jaar alle, zelf moeten betalen. Daarnaast wil de geldverstrekker ook dat je vooraf kan aantonen dat je de dubbele hypotheeklasten voor een periode van minimaal 1 jaar kan betalen als je oude huis nog niet is verkocht. Je spaargeld is opgegaan aan de bijkomende kosten en de inrichting van je nieuwe huis. Hoe toon je dat dan aan? Precies met de Dubbele Woonlasten Garantie! Steeds meer geldverstrekkers accepteren de Dubbele Woonlasten Garantie maar overleg eerst met je financieel adviseur.

 

Dubbele Woonlasten Garantie bestaat al, in eerste instantie onder een andere naam , sinds 2007.  De regeling  is in samenwerking met de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en fiscaal juristen uitgewerkt en beoordeeld en goedgekeurd door de belastingdienst.

daniel

Daniël Nieuwenhuizen

M: 06 18 39 97 92

E: daniel@bdwg.nl

linked-in

Met een achtergrond in marketing en projectmanagement is Daniël de organisator binnen BDWG. Als voormalig operationeel directeur van een landelijke keten van makelaars en hypotheek advieskantoren kent hij het klappen van de zweep en zorgt hij er voor dat alles vlekkeloos verloopt. Daniël kan worden beschreven met de woorden: Gemotiveerd, georganiseerd en humoristisch.

 

Daniël woont in Almere, is getrouwd,  heeft 2 kinderen en heeft als motto: Always look at the bright side of life!

maarten

Maarten Trouwborst

M: 06 13 98 12 54

E: maarten@bdwg.nl

linked-in

Na een studie Commerciële economie in Rotterdam en een jarenlange ervaring bij diverse makelaarskantoren en financiële dienstverleners heeft Maarten aan de wieg gestaan van de Dubbele Woonlasten Garantie. Als mede-eigenaar van BDWG is Maarten het aanspreekpunt voor alle partners en de motor achter het bedrijf. Maarten kan worden beschreven met de woorden: Energiek, enthousiast en vasthoudend.

 

Maarten woont in Berkel en Rodenrijs is getrouwd  en heeft 2 kinderen en een hond. Hardlopen doet hij niet alleen voor z’n werk maar ook graag in zijn vrije tijd.

Vragen of meer informatie, laat het ons weten