Partners waar 

wij trots op zijn!

Door heel Nederland en in elke prijsklasse worden bestaande en nieuwbouw huizen verkocht met Dubbele Woonlasten Garantie. Elke professionele makelaar kan er voor zorgen dat je Zorgeloos van huis naar huis gaat door te kopen met Dubbele Woonlasten Garantie.

 

Vraag ernaar bij jouw makelaar.

Wil je je huis sneller verkopen? Laat de makelaar je huis dan aanbieden met Dubbele Woonlasten Garantie. Het is de manier om je huis aantrekkelijker te maken voor de groep twijfelaars.

Wil je meer informatie over Dubbele Woonlasten Garantie neem dan contact met ons op via 035-6035393 of per email: info@bdwg.nl. Met vragen over de voorwaarden kan je ook terecht bij je eigen makelaar of hypotheekadviseur.

Kopen zonder eerst

te verkopen.

“We vonden het gewoon een prettig idee dat we geen dubbele lasten hadden als ons oude huis niet snel verkocht zou worden”

We vonden de omgeving en de huizen in project Duin in Almere prachtig maar toch twijfelden we. Niet zo zeer over het huis maar meer over het situatie dat we het huis waar we woonden niet snel zouden verkopen. De makelaar vertelde ons toen dat we konden kopen met Dubbele Woonlasten Garantie. We hebben er toch nog even over nagedacht maar toen besloten om de stap te wagen. Na oplevering van ons nieuwe huis kregen we elke maand keurig ons geld overgemaakt. En nu, we hebben maar een paar maanden gebruik gemaakt van de Garantie want 4 maanden na oplevering van ons nieuwe huis is ons oude verkocht.

Familie Bos

“Als makelaar wil je natuurlijk ook huizen verkopen aan mensen die de bestaande woning nog niet hebben verkocht.”

Tijdens de bezichtiging vraag ik altijd of de bestaande woning al verkocht is. Als dit niet het geval is breng ik de Dubbele Woonlasten Garantie ter sprake. De verkopers zijn er ook voor in; de woning 100% verkocht, geen voorbehouden in verband met het verkopen van de bestaande woning. Dankzij Dubbele Woonlasten Garantie heb ik een extra transacties tot stand kunnen brengen. Alle betrokkenen blij!

 

Arie Spek – directeur Aspekt ERA Makelaars

“Dubbele Woonlasten Garantie
werkt als katalysator, verkoper en koper worden sneller bij elkaar gebracht.”

Amvest doet bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten altijd een uitgebreide doelgroepenanalyse, wie zijn onze kopers?
Afgelopen jaren hebben veel ontwikkelaars zich gericht op de starters. De markt trekt aan en wij richten ons weer op de doorstromers. In de huidige markt zien we steeds meer mensen die wel willen kopen maar niet durven omdat ze de bestaande woning nog niet hebben verkocht, angst voor dubbele woonlasten! Deze kopers bieden we graag Dubbele Woonlasten Garantie aan. Kopers krijgen hiermee tot maximaal 24 maanden na oplevering de tijd om de bestaande woning te verkopen. En wij bereiken snel de 70% norm om te mogen bouwen.

 

Wim de Lathauwer – Manager Sales Amvest

Snelheid

Als je een huis wilt kopen, kun je snel beslissen en loop je geen risico dat een ander je vóór is. Je hoeft immers niet te wachten tot je huidige huis verkocht is.

Goed onderhandelen

Je wilt je eigen huis snel verkopen. Dubbele Woonlasten Garantie geeft je de tijd zonder alle maandelijkse lasten. Je hoeft dus geen laag bod te accepteren.

Gemak

Als je eerst je eigen huis verkoopt, moet je tijdelijke huisvesting zoeken. Met Dubbele Woonlasten Garantie verhuis je maar één keer.

Financiën op orde

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over dubbele woonlasten zolang de garantie loopt en dat geeft rust.